Іван Крисак: «Захищати Батьківщину замість нас ніхто не буде!»

Іван Крисак: «Захищати Батьківщину замість нас ніхто не буде!»

16.02.15 09:24 0 943
Голови сільських рад мають посилити інформаційно-роз'яснювальну роботу з населенням щодо мобілізації. На цьому наголосив виконувач обов'язків голови Тернопільської обласної державної адміністрації Іван Крисак 14 лютого під час наради, яку він провів у Бережанах. Участь у ній також взяли голови сільських та селищних рад.

«Ми цього року всю уваги повинні зосередити на обороні держави, - зазначив Іван Крисак. – Лише в нашій області більше 60 підприємств працює на цю галузь. Ми шукаємо можливості розмістити на території області ще більше підприємств з оборони, але основне завдання, яке стоїть перед нами -це виконання планів мобілізації».

За словами голови Бережанської райдержадміністрації Василя Калинюка, мобілізація у районі виконана лише на 34%.

«Всього з нашого району до лав Збройних Сил України повинні мобілізувати 90 чоловік, однак на даний момент мобілізували 31 особу, – зазначив він. – Щоб забезпечити мобілізацію ми використовуємо всі можливі заходи. Обговорювали ці питання на сесії та колегії РДА. З кожної сільської ради треба призвати два чи три чоловіки, це не так багато, коли під загрозою незалежність України. Завданням чоловіків завжди був захист своєї родини та держави».

Як зазначив Іван Крисак, чекати поки ворог просунеться далі не варто, інакше ми ризикуємо втратити її повністю.

«Зрозумійте та донесіть до своїх громад, що питання захисту України вкрай важливе! Захищати Батьківщину замість нас ніхто не буде!», - підкреслив виконувач обов'язків голови.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Піротехніки ДСНС України ...

КОМЕНТАРІ