Чернігівська область: внаслідок необережності при палінні в ліжку загинуло 3 людини

Чернігівська область: внаслідок необережності при палінні в ліжку загинуло 3 людини

16.02.15 14:14 0 689
Протягом минулої доби на Чернігівщині під час пожеж загинуло 3 людини.

13 лютого о 08:05 до Служби порятунку "101" у Менському районі надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Локнисте. Через 5 хвилин на місці пригоди працювали пожежні команди з Березного та Локнистого. О 08:20 вогонь локалізували, а о 08:50 остаточно ліквідували. У помешканні вогнеборці виявили тіло 82-річного господаря. Вогнем знищено підлогу площі 5 кв. м, ліжко та домашні речі.

О 08:50 у с. Горбачів Бобровицького району виникла пожежа житлового будинку. За викликом до місця пригоди прибули вогнеборці місцевого підприємства "Агропрогрес" та пожежно-рятувального підрозділу з Бобровиці. Спільними зусиллями та професійними діями о 09:20 вогонь локалізували, а о 09:40 остаточно ліквідували. Під час ліквідації пожежі рятувальники виявили тіло 25-річного господаря. Вогнем знищенно ліжко та підлога на площі 2 кв. м.

О 10:35 до Служби порятунку "101" у Ріпкинському районі надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Вербичі. В ході гасіння вогнеборці в одній з кімнат оселі виявили тіло 57-річного господаря. Вогнем знищено ліжко та домашні речі.

Причинами пожеж з трагічними наслідками послужила згубна звичка чоловіків палити у ліжку. До того ж, у двох останніх випадках господарі помешкань перебували напідпитку.

У зв’язку з цим, рятувальники закликають населення не палити у ліжку, особливо у нетверезому стані. Ретельно гасіть недопалки та сірники.

Ю.М. Аникієнко,

заступник начальника Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ