Рівняни можуть знайти корисні шаблони ділових документів на сайті pb.ua

Рівняни можуть знайти корисні шаблони ділових документів на сайті pb.ua

16.02.15 10:37 0 985
На офіційному сайті ПриватБанку на спеціальній сторінці всі бажаючі можуть знайти та завантажити шаблони офіційних документів, які найчастіше використовуються в українському діловодстві.

Таку незвичну для банківських установ послугу ПриватБанк почав надавати нещодавно. Експерти ПриватБанку провели дослідження і на цій сторінці розмістили шаблони документів, які найчастіше шукають в Інтернеті (заява, резюме, договір, наказ, характеристика, акт, протокол, довідка, автобіографія, скарга). Тут можна прочитати та завантажити потрібний шаблон.

“Стабільна популярність офіційного сайту ПриватБанку серед користувачів Internet підштовхнула нас до роздумів стосовно того, що ще можна запропонувати відвідувачам сайту, що може бути корисним для них і чим ще можна допомогти їм, - поділився своїми думками Заступник Голови Правління ПриватБанку Дмитро Дубілет. - За останній час, паралельно з регулярними “апгрейдами” сайту, ми відкриваємо нові спеціалізовані сторінки, накшталт сторінки для волонтерів, сторінки для замовлення квитків тощо”.

За результатами досліджень gemiusAudience, які регулярно проводяться компанією Gemius Україна, сайт privatbank.ua стабільно входить у ТОП-20 сайтів Уанету. privatbank.ua - єдиний серед сайтів фінансових установ, який постійно потрапляє у даний рейтинг. Це дає змогу зробити висновок, що ПриватБанк - найбільш популярний банк в українському секторі мережі Internet.

Документи складено з урахуванням норм законодавства України. Шаблони супроводжуються коментарями про те, як і де їх застосовувати. Послуга для відвідувачів абсолютно безкоштовна.

А вже скоро відвідувачі сайту зможуть замовляти шаблони необхідних їм документів. Шаблони готуватимуть юристи банку. ПриватБанк планує постійно поповнювати сторінку новими документами.

Звертаємо увагу відвідувачів сайту, що ПриватБанк не несе відповідальності за результати застосування шаблонів.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ