У раніше судимого буковинця міліціонери вилучили коноплю

У раніше судимого буковинця міліціонери вилучили коноплю

17.02.15 10:08 0 764
Подрібнену нарковмісну рослину було виявлено та вилучено співробітниками карного розшуку Сокирянського райвідділу міліції.

У ході відпрацювання території району працівники карного розшуку місцевого райвідділу міліції на одній із вулиць міста Сокиряни зупинили підозрілого молодика. Під час особистого огляду в кишені куртки 27-річного хлопця міліціонери виявили паперовий згорток з висушеною, подрібненою коноплею, вагою близько 5 грам.

Відомо, що зловмисник раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів. Він пояснив, що наркозілля знайшов та зберігав для власних потреб.

Вилучене правоохоронці направили до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Чернівецькій області для проведення експертизи.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до трьох років. Слідство триває.

СЗГ УМВС України

В Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Як крадуть гроші з ...

КОМЕНТАРІ