Вінничина: голова облдержадміністрації Анатолій Олійник отримав подяку від командування батальйону «Айдар» (+фото)

Вінничина: голова облдержадміністрації Анатолій Олійник отримав подяку від командування батальйону «Айдар» (+фото)

17.02.15 10:09 0 728
Саме так «айдарівці» висловили свою вдячність керівнику області Анатолію Олійнику за небайдужість, активну громадську позицію та постійну допомогу, яку батальйон отримує з Вінниччини. Подяку від імені командування та бійців «Айдару» вручив голові облдержадміністрації боєць батальйону Василь Киричко.

«В регіоні немає жодного керівника, який зробив би більше для батальйону «Айдар», ніж Анатолій Дмитрович. Тож хочу щиро подякувати за небайдужість, людяність та надану нашим бійцям підтримку», - зауважив, передаючи відповідну подяку, Василь Киричко.

У далеко неповному переліку такої допомоги: 15 комплектів зимової військової форми, маскувальні халати, дизельне паливо, генератор, продукти харчування і навіть зимова гума для авто хмельницьких волонтерів, які прямували через Вінницю у зону АТО.

«Влада та активна громадськість є частиною того спектру допомоги, яка надходить бійцям на Схід з Вінницької області. Таку підтримку забезпечуємо через благодійний фонд, підприємців, небайдужих вінничан. Є в цьому процесі і моя особиста участь», - зазначив, у свою чергу, голова обласної державної адміністрації. А водночас підкреслив: отримувати таку відзнаку від бійців, звичайно, приємно, та значно важливіше після бомбардувань знову чути їхні голоси у телефонній слухавці. «У такі хвилини все сприймається зовсім по-іншому», - зазначив Анатолій Олійник.

Таку ж подяку - за небайдужість та постійну допомогу батальйону – боєць «Айдару» вручив і волонтеру з Хмельниччини Валентину Боришкевичу.



















Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Рівному мешканці ...
Наступна новина: Волинські свободівці ...

КОМЕНТАРІ