На Вінничині міліціонери Бершадщини провели турнір з волейболу

На Вінничині міліціонери Бершадщини провели турнір з волейболу

17.02.15 10:49 0 583
В спортивному залі Бершадського райвідділу міліції відбувся турнір з волейболу присвячений 26-ї річниці виведення радянських військ з республіки Афганістан. П'ять команд з Вінниччини та гості з Кіровоградської області у такий спосіб вшанували пам'ять героїв тієї страшної війни.

До районного центру помірятися спортивними силами з'їхалися команди Тростянецького, Тульчинського, Чечельницького, Теплицького та Чернівецького районних відділів міліції Вінниччини, а також команда з сусіднього Гайворонського райвідділу Кіровоградської області.

Відкрив змагання начальник Бершадського райвідділу Олег Революк. З вітальним словом виступили представник ФСТ "Динамо" Роман Венгер та представник спортивного клубу міліції Олексій Шелепало.

Засновник турніру – колишній начальник бершадської міліції, ветеран органів внутрішніх справ, учасник бойових дій в республіці Афганістан Василь Андрущенко телефоном передав вітання учасникам та побажав командам спортивних успіхів.

Боротьба між правоохоронцями точилася протягом кількох годин, проте запал учасників не згасав. Всі команди показали досить високий результат гри і продемонстрували вболівальникам справжній волейбол, підтвердивши свою спортивну професійність.

Проте, найсильнішими виявились міліціонери-волейболісти з сусіднього Чечельника. Саме вони в фінальній грі перемогли команду Бершадського райвідділу міліції.

Не зважаючи на те, що переможець лише один, жодна команда не залишилася без нагород. Призери та переможці отримали грамоти від господарів змагань, фізкультурно-спортивного товариства "Динамо" та спортивного клубу міліції.

Бершадський РВ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ