Міліція Волині розслідує факт незаконного позбавлення волі

Міліція Волині розслідує факт незаконного позбавлення волі

17.02.15 10:56 0 617
Зловмисник, котрий має «багате» кримінальне минуле, спочатку повчав співмешканку палицею, а потім зачинив її в погребі.

До чергової частини Луцького РВ УМВС України у Волинській області надійшла заява від 41-річної місцевої жительки про те, що співмешканець влаштував сварку і побив її.

– Того вечора потерпіла та 27-річний співмешканець випивали. Коли зав'язалася суперечка, чоловік вхопив палицю і почав бити її по ногах. Від нанесених ударів жінка знепритомніла. Аби привести її до тями, кривдник вилив на неї відро води, а після цього зачинив у погребі, – розповіла заступник начальника слідчого управління УМВС України у Волинській області Наталія Пасічник.

Варто відзначити, що чоловік раніше судимий за вчинення розбою, зґвалтування та насильницьке задоволення статевої пристрасті неприроднім способом.

Слідчі луцького районного відділу міліції розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини вчинене способом небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або таке, що супроводжується заподіянням йому фізичних страждань) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до п'яти років.

Згідно з рішенням суду, зловмисник на період проведення досудового розслідування взятий під варту і перебуває в луцькому слідчому ізоляторі.

СЗГ УМВС України

у Волинській області

(За матеріалами луцького РВ)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ