В Луцьку бібліотека має таланти

В Луцьку бібліотека має таланти

17.02.15 10:12 0 744
15 лютого в центральній бібліотеці для дітей відбулася презентація виставки творчих робіт читачів «Бібліотека має таланти».

Організовуючи виставку, бібліотечні працівники мали на меті показати таланти читачів, які не завжди можна помітити у повсякденному житті, а ще показати іншим дітям, як з користю можна провести вільний час.

Участь у виставці зголосилися взяти 18 читачів різного віку, які представили роботи з різних технік рукоділля. Це і ляльки–Тільди, ляльки-попики, вироби з дерева, бісеру, картону, ниток, флористичної глини, тканини, а також малюнки. Долучилися до виставки і сімейні творчі родини Дяченків, Копитко, Сирота.

Під час презентації творчу оцінку роботам дала учасниця міських проектів «Різдвяна майстерня» та «Мистецька вулиця» майстриня Олеся Задонцева. Бібліотекар Юлія Аркушин провела відео-урок про майстер-класи з різних видів творчої роботи. Переглянули присутні і виставку книг з фонду бібліотеки про виготовлення творчих виробів з різних матеріалів, ознайомилися з цікавими журналами для розвитку дитячої творчості «Жасмін», «Яблунька», «Саморобки».

На закінчення заходу майстриня бісероплетіння Олеся Задонцева запропонувала присутнім виготовити прапор України з бісеру.

Всі учасники отримали подарунки для творчої роботи.

Управління культури (720447)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ