В Луцьку відбувся благодійний захід,приурочений до Міжнародного дня спонтанного вияву доброти

В Луцьку відбувся благодійний захід,приурочений до Міжнародного дня спонтанного вияву доброти

17.02.15 10:06 0 772
Луцький міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді у партнерстві з ВОБФ «Дитяча місія. Україна» 16 лютого організували благодійний захід, приурочений до Міжнародного дня спонтанного вияву доброти. На гостини запросили сім'ї, у яких виховуються діти з особливими потребами.

Продуктові набори, які придбані за кошти благодійників із Скандинавських країн, отримали мами, а малечі передали подарунки їхні однолітки з Німеччини.

Ліна Галан зазначила: «Постійно намагаємось залучити якомога більше не байдужих людей до допомоги сім'ям, якими опікується Центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді. Постійним і надійним партнером у роботі є ВОБФ «Дитяча місія. Україна». Більшу частину заходів проводимо завдяки підтримки Людмили Віталівни Лонюк».

«Для добра серце повинно завжди мати місце. Ми маємо всі розуміти, що у непростий час ми живемо. Важко, коли настільки прагнеш миру, що ладен прихилити сонце. Бажаю Вашим родинам миру, спокою, тепла і з кожною зернинкою цих продуктових наборів Божої благодаті» - сказала Людмила Лонюк.

Луцький міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді (256042)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У 2014 році ПриватБанк ...
Наступна новина: На Жовківщині автомобіль ...

КОМЕНТАРІ