Луцьк: молодіжний клуб «Як стати успішним» продовжує свою роботу

Луцьк: молодіжний клуб «Як стати успішним» продовжує свою роботу

17.02.15 10:40 0 659
В рамках проекту «Молодь до молоді», який реалізується БФ «Партнерство кожній дитині», продовжує своє функціонування молодіжний клуб «Як стати успішним», який створений Луцьким міським центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді у партнерстві з КЗ «Луцька міська дитяча поліклініка», відділенням «Клініка дружня до молоді». Учасниками молодіжного клубу є діти-сироти, діти позбавлені батьківського піклування, діти з сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах та активні молоді люди віком від 15 до 18 років.

Метою діяльності молодіжного клубу є мотивування юнаків та дівчат до пізнання самих себе, спонукання до усвідомленого життєвого вибору та відповідального ставлення до власного життя, розвиток навичок та умінь необхідних для повноцінної соціальної інтеграції та успішного самостійного життя.

У своїй роботі тренери: Ірина Догойда (психолог Клініки дружньої до молоді) та Тамара Бондарук (спеціаліст Центру соціальних служб), використовують різні методи роботи: моделювання ситуацій поведінки, дискусії, рольові ігри, інформаційні повідомлення, психогімнастичні вправи, дискусії і т.д.

«Також для кращого засвоєння та усвідомлення учасниками актуальних тем, – зі слів Ірини Догойди, - були проведені майстер-класи для учасників». Цікавим продовженням теми «Внутрішній світ» була зустріч підлітків з тренером йоги Христиною Губською. Христина розповіла: «Внутрішній світ людини це прямий результат її духовного розвитку. Його пізнання не менш необхідне та важливе, ніж пізнання навколишньої дійсності. Проте, для повноцінної самореалізації людина зобов'язана бути соціальною». А завершенням заняття став цікавий майстер клас з йоги.

Одну з найактуальніших проблем сьогодення, а саме: тему здорового способу життя зміг донести до учасників один з провідних тренерів міста Луцьк Тарас Колодій (персональний тренер спортивного залу «Joy Fitness»). Він на власному прикладі продемонстрував наскільки корисно та важливо вести здоровий спосіб життя, скільки плюсів у людини яка займається спортом. Також хлопець розповів як можна своє хоббі перетворити в улюблену роботу. А на останок тренер продемонстрував дітям вправи, які вони можуть виконувати вдома та водночас підтримувати гарну форму.

Тренінгова програма для учасників клубу «Як стати успішним» запланована до червня 2015.

Луцький міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Більше 400 людей вивезли ...
Наступна новина: 20 лютого у Львові – ...

КОМЕНТАРІ