В Луцьку відбулася обласна нарада у режимі відеоселектору з питань надання адміністративних послуг через ЦНАП

В Луцьку відбулася обласна нарада у режимі відеоселектору з питань надання адміністративних послуг через ЦНАП

17.02.15 10:31 0 716
На базі Нововолинського центру надання адміністративних послуг відбулася обласна нарада у режимі відеоселектору з питань надання адміністративних послуг через ЦНАП. Її провів голова обласної державної адміністрації Володимир Гунчик. У відеоселекторній нараді брали участь керівники Головного управління Держземагенства у Волинській області, управління Державної міграційної служби у Волинській області, керівники ЦНАП у районах і містах області, Луцький міський голова Микола Романюк, заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич, директор департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Лариса Карп'як.

Нововолинський міський голова Віктор Сапожніков поінформував про якість надання адміністративних послуг у Нововолинську. Зокрема, Нововолинський ЦНАП надає 120 адміністративних послуг. «ЦНАП один із кроків децентралізації влади», ­ сказав Володимир Гунчик. Потім учасники наради обговорили питання, які стосуються співпраці із міграційною та реєстраційною службами. Детальніше зупинилися на вирішенні земельних звернень. На нараді керівники ЦНАП мали можливість обговорити проблемні питання і висловити пропозиції щодо шляхів їх вирішення.

Наступну обласну нараду у режимі відеоселектору з питань надання адміністративних послуг через ЦНАП запланували провести у кінці березня в місті Ковелі.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині у Теплику ...
Наступна новина: Львівщина: подяка!

КОМЕНТАРІ