Волинська область: рятувальники вчать мешканців сільської місцевості правилам пожежної безпеки та діям у разі виникнення надзвичайної ситуації

Волинська область: рятувальники вчать мешканців сільської місцевості правилам пожежної безпеки та діям у разі виникнення надзвичайної ситуації

17.02.15 10:44 0 654
Триває інформаційно-роз’яснювальна робота щодо навчання населення правилам пожежної безпеки у зимовий період та діям у разі виникнення надзвичайних ситуацій, яку проводять працівники Управління ДСНС України у Волинській області. Щоб охопити усі верстви населення, до співпраці залучаються працівники сільських рад та соціального захисту.

Так, 16 лютого працівники Луцького міськрайонного відділу У ДСНС України у Волинській області провели пожежно-профілактичні відпрацювання населених пунктів Боратинської та Білостоцької сільських рад. Працівники Служби порятунку «101» наголосили мешканцям краю на недопущенні порушення правил експлуатації пічного опалення, побутових електроприладів та використання саморобних обігрівачів. Окрему увагу фахівці ДСНС приділили багатодітним сім’ям, самотнім пенсіонерам.

Кожному мешканцю рятувальники роздали спеціально виготовлені листівки-пам’ятки, розповіли про порядок дій у разі виникнення різного роду надзвичайних ситуацій.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: На Хмельниччині відбувся ...

КОМЕНТАРІ