Міліція Волині розпочала досудове розслідування щодо трагічної загибелі юнака

Міліція Волині розпочала досудове розслідування щодо трагічної загибелі юнака

17.02.15 10:46 0 632
Під час здійснення спільного екстремального стрибка із 43-метрової вежі 20-річний юнак загинув, а 16-річна дівчина отримала тяжкі тілесні ушкодження.

До Луцького МВ УМВС України у Волинській області надійшло повідомлення із Луцької міської клінічної лікарні про те, що до них каретою «Швидкої медичної допомоги» у тяжкому стані доставлено хлопця та дівчину віком приблизно двадцять років.

– При проведенні реанімаційних заходів юнак, житель міста Рожище, помер, а 16-річну лучанку госпіталізували в реанімаційне відділення медичного закладу. Нині дівчина перебуває у тяжкому стані, лікарі борються за її життя, – розповіла заступник начальника слідчого управління УМВС України у Волинській області Наталії Пасічник. – Було встановлено, що тілесні ушкодження пара отримала внаслідок стрибків із сорокатриметрової башти, що в місті Луцьк по вулиці Єршова.

Правоохоронці встановили, що екстремальні послуги надавала молодіжна благодійна організація, яка належним чином зареєстрована та має відповідні дозвільні документи.

Працівники міліції оглянули місце події та вилучили речові докази і спорядження, а також опитали очевидців події.

Варто відзначити, що хлопець здійснював такі екстремальні стрибки з висоти не один раз, більше того – стрибав із парашутом, а дівчина стрибала вперше.

– Повідомлення, належним чином зареєстровано в Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Луцького МВ УМВС України у Волинській області та за погодженням із прокурором внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, – повідомила Наталія Пасічник.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ