У Волинській області нехтування Правилами дорожнього руху призводить до вчинення автопригод

У Волинській області нехтування Правилами дорожнього руху призводить до вчинення автопригод

17.02.15 10:53 0 667
Вихідними днями на території Волинської області зареєстровано п'ять дорожньо-транспортних пригод, у результаті яких тілесні ушкодження отримали троє водіїв, двоє пасажирів, велосипедист і пішохід.

У суботу о 15:15 у Нововолинську на перехресті вулиць Миру – Кобзаря зареєстровано автопригоду з потерпілими. 37-річний лучанин, керуючи автомобілем «ЗАЗ Таврія», не надав переваги в русі «ВАЗ 21099», внаслідок чого допустив зіткнення з автомобілем під керуванням 40-річного місцевого жителя. У результаті два пасажири «ВАЗ»: 29-річний та 21-річний молодики із тілесними ушкодженнями доставлені в Нововолинську центральну міську лікарню. Після надання медичної допомоги чоловіків відпустили додому.

Того ж дня близько 21-ї години вечора поблизу села Граддя Маневицького району трапилася автопригода за участю пішохода. 37-річний водій автомобіля "МАН" здійснив наїзд на 26-річного місцевого жителя. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди пішохід отримав тілесні ушкодження та госпіталізований у Маневицьку центральну районну лікарню.

Ще одна людина травмувалася внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, що трапилася о 3:00 поблизу села Маньків Локачинського району. 42-річний місцевий житель, керуючи автомобілем "ФІАТ ДОБЛО", не впорався з керуванням та з'їхав у кювет. Внаслідок автопригоди водій та 33-річна пасажирка отримали тілесні ушкодження. Обоє госпіталізовані у Локачинську центральну районну лікарню.

Окрім цього, водій перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, о 2:00 годині ночі в місті Луцьку по вул. Рівненській, керуючи автомобілем "Jeep Compass", здійснив зіткнення із залізобетонним парканом. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 30-річний водій та 29-річний пасажир отримали тілесні ушкодження та госпіталізовані у Луцьку міську клінічну лікарню.

У неділю близько 19:00 невідомий водій на невстановленому автомобілі рухаючись у м. Камінь-Каширський по вул. Шевченка здійснив наїзд на 34-річного велосипедиста. Внаслідок наїзду чоловік отримав тілесні ушкодження та звернувся за медичною допомогою у приймальне відділення центральної районної лікарні. Нині працівники Державтоінспекції проводять розшукові дії щодо встановлення водія, який вчинив ДТП.

По фактам автопригод розпочато досудові розслідування.

УДАІ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В ОДА видали буклет ...
Наступна новина: Чернігів: Концерт пам’яті ...

КОМЕНТАРІ