У Житомирі нетверезий водій автівкою збив молоду дівчину

У Житомирі нетверезий водій автівкою збив молоду дівчину

17.02.15 10:32 0 580
163 порушення Правил дорожнього руху було виявлено та припинено працівниками Державтоінспекції на автошляхах області упродовж вихідних. Затримано 29 водіїв за керування транспортними засобами в стані алкогольного сп'яніння.

Близько 22 години 14 лютого по вул. Красовського в м. Житомирі водій автомобіля ВАЗ-2106, 28-річний житель Житомирського району, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, не вибрав безпечну швидкість руху, виїхав за межі проїзної частини на тротуар, де здійснив наїзд на пішохода, 18-річну жительку м. Житомира, яка рухалась по тротуару в зустрічному напрямку.

Внаслідок ДТП пішохід отримала тілесні ушкодження та була доставлена до медичного закладу.

Шановні громадяни! Державтоінспекція попереджає: як би впевнено не почував себе водій, що спробував алкоголю, але, сівши за кермо в такому стані, він автоматично стає потенційним злочинцем. Тому не ризикуйте даремно ні своїм, ні тим більше чужим здоров'ям і життям. Пропустивши чарку-другу, подбайте про надійне місцезнаходження свого автомобіля і пройдіться до місця вашого проживання. Прогулянка на повітрі вам точно не завадить, а самі ви вбережетесь від зайвих неприємностей і бід.

УДАІ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: подяка!
Наступна новина: На Хмельниччині кущові ...

КОМЕНТАРІ