На Закарпатті працівники ДСО спіймали озброєних ножем грабіжників

На Закарпатті працівники ДСО спіймали озброєних ножем грабіжників

17.02.15 10:05 0 705
Двоє пізніх відвідувачів міні-маркету, погрожуючи ножем, забрали від жінки-продавця гроші в сумі тисяча гривень. Але завдяки «тривожній кнопці» виклику міліції грабіжники далеко не втекли.

Близько 23-ї години на пульт централізованого спостереження УДСО при УМВС області надійшов сигнал «тривога». Натиснули кнопку в одному з міні-маркетів міста Ужгорода.

Міліціонери групи затримання миттєво виїхали на виклик. На місці події держохоронців зустріла перелякана продавчиня з вигуком: «Пограбували!».

- У заклад зайшло двоє невідомих, погрожували ножем, вимагали грошей. Я, злякавшись, віддала виручку в сумі одна тисяча гривень. Після чого грабіжники зникли в невідомому напрямку, а я натиснула «тривожну кнопку», - розповідає потерпіла.

Жінка детально описала грабіжників. Міліціонери викликали на місце події ще один наряд для ретельного обстеження прилеглої території. Невдовзі правоохоронці виявили двох чоловіків, які підходили під опис продавчині. Також було знайдено ніж, яким, вочевидь, і погрожували грабіжники продавцеві міні-маркету.

Нападників доставили у міськвідділ міліції для з'ясування усіх обставин події.

Слідство триває.

УДСО при УМВС України

в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ