В Ужгороді син-наркоман обікрав своїх батьків

В Ужгороді син-наркоман обікрав своїх батьків

17.02.15 10:26 0 564
Такий вчинок молодий чоловік робив не вперше. Подібні факти були частенько, проте зниклі суми були незначними і батьки не помічали їх нестачу. «Виручені» таким чином гроші безпутній синок витрачав на наркотики.

Днями із заявою до Ужгородського міськвідділу міліції звернувся 60-річний житель міста. Чоловік повідомив, що з його будинку зникли грошові кошти в сумі 1000 євро. В крадіжці ужгородець підозрював власного сина.

Правоохоронці встановили, що саме 28-річний син скоїв цю крадіжку. Крадій виростав у досить заможній родині, жив у достатку, змалечку не знав ні в чому відмови. Однак коли підріс, то захопився наркотиками. Спочатку покурював «травку», але потім підсів на більш важкі наркотики. Що батьки тільки не робили, аби врятувати сина: умовляли, благали та сварили - хлопець стояв на своєму. Кидати наркотики він не хотів та й вже не міг. Врешті-решт батьки залишили його у спокої разом з його «захопленням», одночасно відмовивши йому в утриманні та коштах. Тож він і став тягнути з хати гроші…

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло). Санкція даної статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Меморандум про ...
Наступна новина: У Львові відбудеться ...

КОМЕНТАРІ