В Ужгороді міліціонери оперативно розкрили крадіжку з держархіву

В Ужгороді міліціонери оперативно розкрили крадіжку з держархіву

17.02.15 10:37 0 652
Четверо любителів легкої наживи поцупили з адмінбудівлі обласного державного архіву залізні решітки та балки.

Днями до Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що невідомі особи проникли до адміністративної будівлі державного архіву Закарпатської області, звідки викрали десять залізних решіток та вісім металевих балок.

Працівники карного розшуку міськвідділу міліції встановили, що до крадіжки металу причетні троє ужгородців віком 23-27 років та їхній 29-річний приятель, житель Ужгородського району. Один із крадіїв вже провів кілька років у місцях позбавлення волі за аналогічний злочин.

У скоєному зловмисники зізналися та пояснили, що крадіжку скоїли вночі. Таким чином хотіли заробити гроші, щоб витратити їх на власні потреби.

За даним фактом слідчим відділом ужгородської міліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Речові докази вилучено. Зловмисники спілкуються з міліціонерами, вирішується питання про обрання щодо них міри запобіжного заходу.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: На Вінничині в системі ...

КОМЕНТАРІ