Хмельниччина: «Відверта розмова» з Олександром Симчшиним

Хмельниччина: «Відверта розмова» з Олександром Симчшиним

17.02.15 11:11 0 624
Минув майже рік після кривавих подій на Майдані. На питання чи не були жертви марними, як готова область до можливих надзвичайних ситуацій соціального та воєнного характеру відповідав в ході передачі «Відверта розмова» на ХОДТРК «Поділля-центр» перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Симчишин.

Під час розмови він зазначив, що цього тижня відбудуться поминальні заходи. Адже рік минув з того часу, як українці вийшли на Майдан боронити свою землю та цінності, за нову державу та за нашу незалежність.

«Війна триває і донині, тому не можна вважати той етап завершеним. Змінюємось ми, змінюється країна. Хочеться, щоб нашими спільними зусиллями ми її змінювали у кращий бік. Я виходив, щоб боротися за свободу. Я хотів, щоб мої діти жили кращій каїні. Переконаний, що боротьба за свободу продовжується. Ми маємо розуміти, що ніколи не буває як в казці, щоб на наступний день прокинутися в зовсім іншій країні,» - сказав він.

Також Олександр Симчишин поінформував, що в області наразі завершується інвентаризація захисних споруд, зараз формуються інтерактивні карти, відбувається інформування через ЖЕКи, ЗМІ, для того, аби людина в умовах будь-якої надзвичайної ситуації могла чітко знати куди їй зателефонувати і куди йти, де бомбосховище, і який має бути напрямок руху. Зараз відпрацьовується система оповіщення. Що стосується безпеки громадян, то у місті Хмельницькому подвоєно патрулі за рахунок сил Нацгвардії та Міністерства внутрішніх справ.

Олександр Симчишин також підвів підсумки першого етапу четвертої хвилі мобілізації та подякував жителям області за їх патріотизм та відповідальне ставлення до громадянського обов'язку - захисту держави.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ