На Хмельниччині кущові районні навчання

На Хмельниччині кущові районні навчання

17.02.15 10:32 0 580
Днями в залі засідань Старокостянтинівської райдержадміністрації за участі заступника голови облдержадміністрації В.І. Кальніченка, начальника управління Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації І.О. Одземка проведено кущові навчання з керівниками та спеціалістами сільськогосподарських підприємств усіх форм власності, головами сільських та селищних рад Хмельницького, Красилівського, Ізяславського, Славутського, Шепетівського, Полонського та Старокостянтинівського районів.

В навчанні взяли участь науковці інституту кормів та сільського господарства «Поділля» (директор Корнійчук О.В.), Хмельницької державної сільськогосподарської дослідної станції «Самчики» (директор Молдован В.Г.), представники Головного управління Міндоходів і зборів у Хмельницькій області, Головного управління Держземагенства, а також представники банківських установ.

В ході навчання в повному обсязі висвітлено питання, які цікавили сільськогосподарських товаровиробників.

Підводячи підсумки проведеного навчання, заступник голови облдержадміністрації Володимир Кальніченко відмітив важливість в інтенсивному веденні сільськогосподарського виробництва ролі науки та передового досвіду.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Минулих вихідних на ...

КОМЕНТАРІ