На Китайський Новий рік «Віртуози Львова» презентують авторський проект

На Китайський Новий рік «Віртуози Львова» презентують авторський проект

17.02.15 11:17 0 618
На «Китайський Новий рік», 19 лютого, оркестр «Віртуози Львова» подарує львів'янам та гостям міста свій авторський проект «4?4».

Про це 16 лютого інформує прес-служба ЛМР.

«Пори року» знаменитого італійця Антоніо Вівальді та всесвітньо популярного короля танго під орудою народного артиста України Сергія Бурка звучатимуть у концертному залі Львівської обласної філармонії.

«Впродовж років у проекті виступали талановиті виконавці – це молоді львівські скрипалі Лідія Футорська, Андрій Чайковський, Назар Пилатюк, скрипалі з-за кордону – Наталія Валевська (Польща), Микола Савченко, лауреат першої премії імені Петра Чайковського (Росія), блискучий скрипаль Ліліо Прунару (Румунія), який навчався у Швейцарії, а зараз є першою скрипкою Амстердамського оркестру, львів’янки Соломія Сорока та Соломія Івахів, які мешкають у США.

Європейський новий рік розпочинається із зими, хоча природа оживає навесні. Китайський новий рік, як правило, починається з весняним періодом. У «Щедрику» є слова «щедрик, щедрик, щедрівочка, прилетіла ластівочка». А ластівка прилітає разом з настанням у природі тепла», – зазначив Сергій Бурко.

Соліст цьогорічного проекту «4×4» Олег Каськів – лауреат понад десяти міжнародних конкурсів. Свого часу він став відомим львівським скрипалем, який закінчив Львівську музичну школу імені Соломії Крушельницької. Зараз він викладає у швейцарській музичній академії та женевській консерваторії, є солістом-інструменталістом, і виступає з багатьма оркестрами світу у різних країнах світу. У нього дуже насичена концертна діяльність. У листопаді минулого року соліста Олега Каськіва і оркестр «Віртуози Львова» дуже тепло приймала швейцарська аудиторія. Скрипаль Олег Каськів має власний виконавський імідж та авторитет, є музикантом високого рівня, цікавим скрипалем, і це стане подією для меломанів, поціновувачів музики Вівальді і Пяццолли.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Іспанська журналістка ...
Наступна новина: На Львівщині правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ