Владика Димитрій Рудюк зустрінеться з львівськими незрячими

Владика Димитрій Рудюк зустрінеться з львівськими незрячими

17.02.15 10:55 0 616
Завтра, 17 лютого, у приміщенні Львівського обласного фонду соціального захисту і реабілітації сліпих відбудеться зустріч з владикою Львівським і Сокальським УПЦ (КП) Димитрієм Рудюком. Владика Димитрій плідно співпрацює з Фондом, організовуючи Різдвяну коляду в храмах Львівщини, за участю ансамблю незрячих вокалісток «Струмочок», автобусні мандрівки до святих місць для інвалідів по зору та багато іншого.

Про це 16 лютого інформує прес-служба ЛМР.

Головна мета зустрічі – знайти і поглибити порозуміння між світом зрячих і незрячих, відшукати спільні площини для ефективного і безкорисливого партнерства, збагатити один одного знаннями і життєвим досвідом. Організатором зустрічі з владикою є духовний наставник львівських незрячих священик УПЦ КП о. Роман Мануляк, який опікується інвалідами по зору вже кілька років поспіль.

Зустріч з владикою відбудеться в рамках започаткованого у 2013 р. постійнодіючого проекту «Тет-а-тет з митцями». Гостями львівських незрячих вже були відомі актори, історики, музиканти, журналісти, лікарі – усі ті, хто творить історію сучасної України: скрипаль-віртуоз Олександр Божик, Народна артистка України Олександра Бонковська, історик Андрій Козицький, телеведучий Остап Дроздов, лікар полку «Азов» Степан Середа.

Як повідомляють організатори, такі зустрічі не лише збагачують незрячих у доступі до джерел інформації, але й дають їм можливість відчути власну причетність до подій в Україні, долучитися до них у той чи інший спосіб, відчути власну гідність і затребуваність для суспільства.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ