Львівщина: подяка!

Львівщина: подяка!

17.02.15 10:32 0 777
До Головного управління МВС України у Львівській області надійшов лист-подяка на ім'я начальника ГУ МВС України у Львівській області полковника

міліції Загарії Дмитра Дмитровича, від Директора з управління нерухомістю та інфраструктурою ТзОВ «Маркет Універсал ЛТД» Галака В.Й.

Текст подяки подаємо нижче:

Даним листом інформуємо Вас про, те що ТзОВ «Маркет Універсал ЛТД» є потерпілим у кримінальному проваджені, відомості про яке внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 187 КК України.

Як встановлено слідством, Хомич Роман Ігорович своїми умисними діями вчинив напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із погрозою застосування насильства, що є небезпечним для життя та здоров'я особи (розбій), поєднаний з проникненням у приміщення, тобто злочин, передбачений ч.3 ст.187 КК України. Такі дії даною особою були вчинені в приміщенні аптеки ТзОВ «Маркет Універсал ЛТД», розташований за адресою: м.Львів, вул.. Пасічна, 3

Зважаючи на високий рівень професіоналізму та сумлінне виконання своїх обов'язків, старшим слідчим СВ Личаківського РВ ЛМУ ГУМВС України у Львівській області, капітаном міліції Антощаком Анатолієм Романовичем, в проваджені якого знаходилось дане кримінальне провадження, в короткі терміни було встановлено особу підозрюваного.

Крім того, як було встановлено в ході даного кримінального провадження, Хомичем Р.І., було вчинено ряд аналогічних злочинів і по інших аптеках у місті Львові.

Вищеописана ситуація підтверджує небайдужість працівників міліції, та завдячуючи таким працівникам органів внутрішніх справ, ми можемо почуватися більш впевнено.

У зв'язку з вищенаведеним, просимо вжити до старшого слідчого СВ Личаківського РВ ЛМУ ГУМВС України у Львівській області, капітана міліції Антощака Анатолія Романовича заходи заохочення, за швидке виявлення та розкриття вищезгаданого кримінального правопорушення.

Директор з управління нерухомістю

та інфраструктурою

ТзОВ «Маркет Універсал ЛТД»

Галак В.Й.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ