В Рівному мешканці багатоповерхівок на Марка Вовчка,29,Гарній 10а та Олени Теліги,49 
 теж хочуть встановити лічильник тепла

В Рівному мешканці багатоповерхівок на Марка Вовчка,29,Гарній 10а та Олени Теліги,49 теж хочуть встановити лічильник тепла

17.02.15 10:09 0 685
У Рівному все більше мешканців багатоповерхових будинків виявляють бажання економити свої кошти та встановлювати лічильники обліку тепла, користуючись міською Програмою «Облаштування багатоквартирних будинків сучасними засобами обліку і регулювання води та теплової енергігії у м. Рівному на 2014-2017 роки», яка була започаткована міським головою Рівного на умовах співфінансування 50х50.

- Зважаючи на те, що реалізація цієї програми набирає обертів, я особисто зустрічаюся з мешканцями будинків, які звертаються до нас з проханням співфінансувати встановлення лічильників теплової енергії. Ось наприклад цими днями я провів зустрічі одразу у дворах трьох будинків – на вулицях Марка Вовчка, 29, Гарній 10а та Олени Теліги, 49.

Але я завжди повторюю – встановивши лічильник, надзвичайно актуально було б і утеплити будинок. По-перше, це дійсно дозволить зекономити дорогий російський газ та відчути економію в коштах. По-друге, естетичний вигляд будинку… він одразу стає красивішим.

Ми прийняли рішення, що ця стратегічно важлива Програма буде й надалі фінансуватися як і Програма по утепленню будинків при будь-яких фінансових проблемах, - розповідає Володимир Хомко.

За його словами, наразі першочерговим завданням міської влади в обласному центрі є утеплити всі будинки й налагодити в них 100-відсотковий облік тепла.

Нагадаємо, як повідомили в управлінні житлово-комунального господарства, на даний час у Рівному завдяки цій Програмі в житловому фонді міста вже встановлені вузли обліку та регулювання теплової енергії (лічильники з теплорегуляторами) за такими адресами:

1. вул. Є. Коновальця, 12 під'їзд №1, 2;

2. вул. Кавказька, 6 під'їзд №1, 2, 3;

3. вул. Костромська, 1 під'їзд №1, 2;

4. вул. Костромська, 1 під'їзд №3;

5. вул. М. Струтинської, 10/12;

6. вул. Київська, 81;

7. вул. Орлова, 36.

На це з міського бюджету було витрачено 270 тис. грн.

Про це повідомили у Рівненській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Вінничина: голова ...

КОМЕНТАРІ