На Тернопіллі у Кременецькому та Шумському районах стовідсотково виконали мобілізаційний план

На Тернопіллі у Кременецькому та Шумському районах стовідсотково виконали мобілізаційний план

17.02.15 12:36 0 652
Позитивно відзначили роботу щодо проведення четвертої черги мобілізації Кременецько-Шумським райвійськкомісаріатом, у якому виконали план на 100 відсотків. Найменші показники щодо проведення мобілізації – у Бучацькому, Монастириському районах та у місті Тернопіль.

Про результати мобілізації у Тернопільській області повідомив військовий комісар обласного військкомату полковник Володимир Катинський під час наради з питань мобілізації, яку 16 лютого провів виконувач голови обов'язків Тернопільської облдержадміністрації Іван Крисак. Участь у нараді взяв народний депутат України Степан Барна, який прибув на Тернопільщину для ознайомлення із станом проходження мобілізації, сприяння у проведенні заходів мобілізації та надання необхідної допомоги щодо їх організації.

Мобілізаційна робота на Тернопільщині – під контролем керівництва ТОДА, зазначив Іван Крисак. Зокрема, в області проводять постійні перевірки ходу медичного огляду військовозобов'язаних військово-лікарською комісією. Як доповів директор департаменту охорони здоров'я Володимир Курило, стан роботи такої комісії в Підволочиському районному військовому комісаріаті оцінено «незадовільно». Він наголосив, що при виявленні порушень та недотримані вимог чинного законодавства буде ставитись питання щодо відповідальності займаній посаді головних лікарів центральних районних лікарень та голів лікарських районних призовних комісій.

Наприкінці наради Іван Крисак дав доручення провести урочисту зустріч на рівні керівництва області учасників проведення АТО, які повертатимуться на Тернопільщину в рамках ротації.

«Ми повинні пишатись нашими героями та брати з них приклад, - зазначив виконувач обов'язків голови ОДА. – Відтак, після повернення вони візьмуть участь у нараді, де будуть присутні голови усіх райдержадміністрацій, міських та сільських рад області, духовенство краю. Це буде нагодою для кожного подивитись в очі героям та усвідомити свою відповідальність щодо участі в проведенні мобілізації».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ