Минулих вихідних на Прикарпатті зареєстровано 10 пожеж

Минулих вихідних на Прикарпатті зареєстровано 10 пожеж

17.02.15 10:32 0 665
14 лютого о 13:05 год. в селі Негівці Калуського району загорілася копиця сіна на відкритій території. Вогнем знищено 2 т грубих кормів. На пожежі врятовано господарську будівлю. Причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем власника.

14 лютого о 13:30 год. на одному із обійсть в селі Спас Коломийського району загорілася баня. Вогнем знищено дерев’яне облицювання стіни та стелі на площі 2 м.кв., пошкоджено диван. На пожежі врятовано господарську будівлю. Причина виникнення пожежі - порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні димоходу.

14 лютого о 20:12 год. в Івано-Франківську по вулиці Хоткевича виникла пожежа побутового сміття на площі 2 м.кв. в підвалі дев’ятиповерхового житлового будинку. Вогнем знищено матрац. На пожежі врятовано 39-річного чоловіка. Через сильне задимлення у приміщенні рятувальникам протягом півгодини довелося працювати у апаратах захисту органів дихання та зору. Причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку врятованого.

15 лютого о 13:38 год. в Коломиї по вулиці Довбуша виникла пожежа утеплювача на димохідній трубі в автомайстерні. Вогнем знищено утеплювач на димохідній трубі на площі 0,6 м.кв. Врятовано автомайстерню. Попередня причина виникнення пожежі - порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

15 лютого о 18:57 год. у Косові по вулиці Незалежності виникла пожежа в квартирі на першому поверсі двоповерхового житлового будинку. Вогнем пошкоджено речі домашнього вжитку в приміщенні санвузла. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем.

16 лютого о 02:24 год. у Косові по вулиці Незалежності виникла пожежа житлового будинку. Вогнем пошкоджено коридор, дві житлові кімнати та майно, яке там знаходилось. Причина виникнення пожежі встановлюється.

16 лютого о 05:06 год. в Івано-Франківську по вулиці Січових Стрільців виникла пожежа в приміщенні піцерії "New York Street Pizza". Вогнем пошкоджено підвіконник, стіл та два крісла. Причина виникнення пожежі встановлюється.

З початку року на Івано-Франківщині зареєстровано 263 пожежі, у вогні загинули 5 мешканців краю.

За минулі вихідні рятувальники тричі виїжджали для надання допомоги населенню у побуті.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині кущові ...
Наступна новина: На Буковині в результаті ...

КОМЕНТАРІ