Співробітники міліції Івано-Франківської області,які захищали Маріуполь упродовж місяця,повертаються додому

Співробітники міліції Івано-Франківської області,які захищали Маріуполь упродовж місяця,повертаються додому

17.02.15 10:43 0 605
Проходить ротація доданих сил прикарпатської міліції. Зведений загін УМВС України в Івано-Франківській області під командуванням Ігоря Візнюка залишає Маріуполь. Плечем до плеча з донецькими міліціонерами бійці «Івано-Франківська» забезпечували безпеку та спокій жителів. На зміну їм прибуде новий загін правоохоронців.

Від імені керівництва та особового складу донецької міліції бійцям зведеного загону подякував заступник начальника ГУМВС України в Донецькій області Сергій Князєв.

- Завдяки допомозі кожного з вас, вашій пильності, самовіддачі та професіоналізму вдається зберігати в місті стабільну оперативну обстановку, а також забезпечувати надійну охорону всіх особливо важливих об'єктів інфраструктури, - зазначив Сергій Князєв.

Всім бійцям, які вкладали всю енергію й душу для того, аби убезпечити маріупольців від терористичної загрози, оголошено подяку. За бездоганну службу та великий внесок у стабілізацію оперативної обстановки командиру зведеного загону Ігорю Візнюку була вручена пам'ятна дошка. Двоє правоохоронців, які особливо відзначилися під час несення служби, подали приклад витривалості та мужності, нагороджені наручними годинниками.

Зі словами щирої вдячності до прикарпатських міліціонерів звернулася також начальник управління кадрового забезпечення Наталія Зіненко, яка відмітила дисципліну та професійні якості вартових правопорядку.

В якості урочистого напуття оркестр ГУМВС України в Донецькій області виконав для захисників гімн України.

Прес-служба ГУМВС України

в Донецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові правоохоронці ...
Наступна новина: Ужгородські пожежники ...

КОМЕНТАРІ