Зі Львова у зону АТО виїхав зведений загін працівників міліції

Зі Львова у зону АТО виїхав зведений загін працівників міліції

17.02.15 10:06 0 768
Днями на схід держави вирушив добровольчий зведений загін з числа працівників Державної служби боротьби з економічною злочинністю Львівщини з Городка, Золочева, Самбора, Яворова та Львова.

Усі бійці пройшли спеціальний вишкіл на військовому полігоні в Яворівському районі, аби бути підготовленими до виконання бойових завдань, у польових умовах – спеціальну медичну та фізичну підготовку, також тренувались вправно влучати у ціль з різних видів стрілецької зброї. Специфіка завдань правоохоронців на сході обумовлює несення служби у повному бойовому екіпіруванні та зі спецзасобами.

«Головне завдання нашої служби – протидія економічній злочинності, однак, у шніх непростих для держави умовах усі добровольці готові стояти на захисті її інтересів у зоні антитерористичної операції», – сказав оперуповноважений сектору ДСБЕЗ Франківського райвідділу м.Львова майор міліції Ростислав Спішняк, який одним із перших виявив бажання виконати відповідальний обов'язок.

Перед тим, як вирушити у дорогу, правоохоронці схилились у щирій молитві. Вони відвідали собор Святого Юра, аби вклонитися одній із найвизначніших християнських реліквій – Нерукотворному образові Ісуса Христа (Хустці Вероніки). Перебування святині у Львові є свідченням того, що до складної ситуації в Україні прикуто увагу всього світу, який за нас вболіває і підтримує.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області,

за матеріалами УДСБЕЗ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У 2014 році ПриватБанк ...

КОМЕНТАРІ