Чернігівська область: в ході відпрацювань житлового сектору рятувальники проводять роз’яснювальну роботу,в тому числі щодо протидії терористичній загрозі

Чернігівська область: в ході відпрацювань житлового сектору рятувальники проводять роз’яснювальну роботу,в тому числі щодо протидії терористичній загрозі

17.02.15 10:58 0 604
Рятувальниками Чернігівщини щотижнево здійснюються відпрацювання житлового сектору громадян, в ході чого до населення доводяться основні вимоги правил безпечної поведінки. Заходи направлені на те, аби привернути увагу мешканців області більш відповідальніше ставитися до власної та безпеки оточуючих, адже ситуація із загибеллю людей під час пожеж залишається невтішною. З початку року на території області у вогні загинуло 29 громадян. Такий стан справ вимагає від рятувальників, органів влади й місцевого самоврядування вживати дійових профілактично-роз’яснювальних заходів.

Протягом 9-13 лютого співробітники служби «101» у взаємодії із з представниками органів правопорядку, місцевого самоврядування та соціальних служб провели відпрацювання на території 38 населених пунктів. В ході цієї роботи зверталась увага на протипожежний стан приладів опалення та електромереж у помешканнях непрацюючої категорії населення. В першу чергу, профілактичними оглядами були охоплені житлові будинки самотніх громадян похилого віку, інвалідів, багатодітних та неблагонадійних родин.

Зважаючи на те, що на території області введено режим підвищеної готовності, рятувальники окремо доводили до населення заходи безпеки при виникненні надзвичайних ситуацій під час терористичної загрози та воєнних дій, а також вручали тематичні пам’ятки й листівки. Крім того, надані необхідні профілактично-роз’яснювальні матеріали для поновлення інформаційних куточків у консультаційних пунктах при сільських, селищних радах, житлово-комунальних організаціях тощо.

Ю.М. Аникієнко,

заступник начальника Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Хмельницька область ...

КОМЕНТАРІ