В Івано-Франківській області при зіткненні легковиків,один із водіїв - травмований

В Івано-Франківській області при зіткненні легковиків,один із водіїв - травмований

17.02.15 11:04 0 606
На одній із вулиць обласного центру відбулась дорожньо-транспортна пригода з потерпілими за участю водія автомобіля марки ВАЗ – 21061, який не надав перевагу в русі автомобілю ВАЗ – 21154.

Виїздом слідчо-оперативної групи встановлено, що 41-річний водій Хмельниччини не надав перевагу в русі автомобілю ВАЗ - 21154, яким керував 19-річний житель Тисменицького району, через що сталося зіткнення легковиків. Внаслідок ДТП водій Тисменицького району отримав травми та госпіталізований в ОКЛ.

Державтоінспекція нагадує водіям: на дорогах – ожеледиця! За погіршених погодних умов водіям необхідно бути особливо уважними та обережними, неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху.

Користуйтеся пасками безпеки, дотримуйтесь безпечної дистанції, правил маневрування, не перевищуйте швидкість, в умовах недостатньої видимості рухайтеся з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями. Якщо під час руху ви побачили, що хтось потрапив у скрутне становище через негоду, викличте на допомогу ДАІ або аварійні служби. Не будьте байдужим, можливо завтра допомога знадобиться саме вам.

Окрім того, рекомендуємо водіям під час сильного погіршення погодних умов по можливості утриматися від поїздок на далекі відстані, а тим, хто виїхав бути максимально обережними за кермом.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: На Вінниччині стартує ...

КОМЕНТАРІ