Житомирщина: на Андрушівщині правоохоронці затримали злодія,котрий,злякавшись покарання,вирішив повернути викрадене

Житомирщина: на Андрушівщині правоохоронці затримали злодія,котрий,злякавшись покарання,вирішив повернути викрадене

18.02.15 08:04 0 591
За словами чоловіка, в автомобілі якого правоохоронці виявили чуже майно, він саме намагався… повернути усе на місце. Не дивлячись на «добрі наміри», молодику доведеться відповісти за вчинене.

Днями до чергової частини Андрушівського райвідділу міліції на Житомирщині надійшли заяви від жителів с. Волосів про крадіжку із підсобних приміщень консервації, запчастин до автомобіля та іншого майна.

- Зникнення запчастин я виявив не одразу, але коли зрозумів, що їх викрадено - зателефонував до міліції, - розповідає 69-річний заявник. – Про схожу неприємність мені сказав і сусід. А знаючи, що поряд із нами проживає молодий чоловік, про недобру вдачу якого всім добре відомо, я повідомив правоохоронцям про свої підозри щодо нього.

Працівники міліції розпочали заходи щодо встановлення особи, причетної до крадіжок. Перевірили вони й версію, висловлену заявником. Саме автомобіль можливого підозрюваного вони зупинили на місцевому автошляху. Під час огляду транспортного засобу правоохоронці виявили в салоні та багажнику викрадене майно.

- 30-річний чоловік одразу зізнався, що крадіжки – його рук справа та почав виправдовуватися, що мав намір повернути чужі речі на місце, - коментує начальник Андрушівського РВ УМВС Сергій Бойко. – Він зізнався, що думав продати викрадене, але злякався покарання, адже сусід повідомив, що подав заяву до міліції та вказав, кого саме підозрює.

Нині триває розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Молодику загрожує покарання від штрафу до позбавлення волі на строк до 3 років.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області,

за повідомлення Андрушівського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпатські дільничні ...
Наступна новина: В Луцьку турнір з дзюдо ...

КОМЕНТАРІ