Рятувальник із Житомирщини – чемпіон України з легкої атлетики

Рятувальник із Житомирщини – чемпіон України з легкої атлетики

18.02.15 13:41 0 656
Минулої суботи закінчився Чемпіонат України з легкої атлетики у приміщенні, що проходив у Сумах. Змагання тривали з 12 по 14 лютого в Легкоатлетичному манежі Української академії банківської справи НБУ.

Приємно констатувати той факт, що серед спортсменів, які піднялися на п’єдестал пошани, були і представники Житомирської області. Зокрема, беззаперечну перемогу в бігу на дистанції 800 м здобув співробітник У ДСНС Житомирщини В’ячеслав Олішевський. Здобувши заслужене «золото», він залишив позаду ще одного житомирянина Романа Ярка та киянина Дмитра Ніколайчука. Крім того, встановивши особистий рекорд 1,49,18 В’ячеслав Олішевський виборов право виступати у складі збірної України на Чемпіонаті Європи, що пройде вже в березні у Празі. Ще одним досягненням рятувальника є перемога житомирян на цьому чемпіонаті в естафеті 4х100 м.

В’ячеслав Олішевський вже 10 рік працює у системі ДСНС. він провідний фахівець відділу з реагування на надзвичайні ситуації У ДСНС у Житомирській області, капітан служби цивільного захисту. Чоловік не лише зосереджений на власній спортивній кар’єрі, а і залюбки допомагає підтримувати бойову форму своїх колег. Він є тренером з фізичної підготовки збірної команди з пожежно-прикладного спорту Житомирщини. Особисто виступає в її складі на четвертому етапі пожежної естафети – гасіння полум’я за допомогою вогнегасника.

До речі, його дружина Юлія також професійна спортсменка, заслужений майстер спорту України. Юлія Олішевська працює разом з чоловіком в Управлінні ДСНС Житомирщини. На тому ж таки Сумському Чемпіонаті України з легкої атлетики у приміщенні, вона здобула «срібло» в бігу на дистанції 400 м. А у 2012 році навіть була у складі збірної України, яка виступала на Олімпійських іграх 2012 у Лондоні.

Співробітники Управління ДСНС Житомирщини пишаються своїми колегами та вітають подружжя з прекрасним результатом на чемпіонаті. Залишається побажати їм перемог у подальших змаганнях. Зокрема, надіємось на здобуття омріяних медалей на Чемпіонаті Європи з легкої атлетики у Празі.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Десять оперативників на ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ