Дільничні інспектори міліції піклуються про літніх закарпатців

Дільничні інспектори міліції піклуються про літніх закарпатців

18.02.15 15:53 0 686
Протягом тижня правоохоронці відвідали близько двадцяти одиноких пенсіонерів з метою попередження вчинення злочинів та інших правопорушень стосовно них.

Відвідування людей похилого віку лягає на плечі дільничних інспекторів Ужгородського міськвідділу міліції. Адже дільничний – це працівник міліції, найбільше наближений до людей, до їх проблем, болей, і тривог. Саме дільничному доводиться щодня спілкуватися з громадянами, першими розкривати злочини та не допустити їх скоєння.

Неабияку увагу міліціонери приділяють самотнім людям похилого віку. Адже це та категорія громадян, яка потребує особливої підтримки та захисту. Піклуючись про літніх людей, правоохоронці по-людськи їм співчувають та намагаються зігріти їх душевним теплом.

У домівки пенсіонерів міліціонери приходять не з порожніми руками. Щоб старенькі могли порадіти зимовими холодними вечорами, гості у погонах приносять їм солодощі до чаю.

Дільничні інспектори міліції навідуються у гості до ужгородців похилого віку, щоб познайомитися з кожним особисто, провести профілактичні бесіди і вручити візитні картки з вказаними контактними номерами телефонів, щоб в разі необхідності люди знали, куди і до кого звертатися за допомогою.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ