27 лютого – сорок дев’ята сесія Чернігівської міської ради

27 лютого – сорок дев’ята сесія Чернігівської міської ради

18.02.15 16:23 0 655
Відповідно до пункту 8 частини третьої статті 42 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" Чернігівський міський голова Олександр Соколов видав розпорядження "Про скликання сорок дев'ятої сесії Чернігівської міської ради шостого скликання".

Пленарне засідання розпочнеться 27 лютого 2015 року о 10 годині в залі засідань міської ради (м. Чернігів, вул. Магістратська, 7).

На розгляд сесії вносяться питання:

* Про виконання міського бюджету за 2014 рік.

* Про використання коштів резервного фонду міського бюджету за 2014 рік.

* Про виконання Програми управлінням боргом міського бюджету міста Чернігова на 2014 рік.

* Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 28 листопада 2014 року “Про Програму підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей – мешканців м. Чернігова на 2014-2015 роки" (45 сесія 6 скликання).

* Про внесення змін до рішення міської ради від 31 січня 2011 року “Про Програму поліпшення екологічного стану м. Чернігова на 2011-2015 роки" (5 сесія 6 скликання) зі змінами (23, 28, 35, 39, 42, 46 сесія 6 скликання).

* Про внесення змін і доповнень до рішення міської ради від 30 січня 2014 року “Про міський бюджет на 2015 рік" (47 сесія 6 скликання) зі змінами і доповненнями (47 сесія 6 скликання)

* Про затвердження Звіту про витрачення коштів цільового фонду розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Чернігів за 2014 рік.

* Про внесення змін до рішення Чернігівської міської ради від 26 вересня 2014 року “Про зміну розмірів статутних капіталів комунальних підприємств Чернігівської міської ради" (44 сесія 6 скликання).

* Про затвердження нової редакції Статуту комунального позашкільного навчального закладу “Чернігівська дитяча художня школа".

* Про надання згоди на безоплатну передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об'єктів соціальної інфраструктури.

* Про погодження Інвестиційної програми ПАТ “Облтеплокомуненерго” на 2015 рік.

* Про Звіт фонду комунального майна міської ради про хід та результати відчуження майна комунальної власності територіальної громади м. Чернігова у 2014 році.

* Про створення Парку культури і відпочинку "Залізничний"

* Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам, членам сімей загиблих учасників АТО для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

* Про продаж земельних ділянок несільськогосподарського призначення.

* Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою про передачу земельних ділянок у власність та оренду громадянам для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), будівництва індивідуальних гаражів та надання згоди на отримання прав власності на земельну ділянку на користь територіальної громади міста Чернігова.

* Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), ведення садівництва, будівництва індивідуальних гаражів та городництва.

* Про поновлення договорів оренди земельних ділянок юридичним та фізичним особам та внесення змін до договору оренди земельної ділянки.

* Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою та надання, вилучення і передачу земельних ділянок юридичним, фізичним особам.

* Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою юридичним та фізичним особам.

* Про депутатські запити.

* Різне.

За повідомленням організаційного відділу міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Іван Бабійчук: Наше ...
Наступна новина: У місті Сколе встановили ...

КОМЕНТАРІ