Рідні та колеги теплими обіймами вітали тернопільських оперативників,які повернулися із зони АТО

Рідні та колеги теплими обіймами вітали тернопільських оперативників,які повернулися із зони АТО

18.02.15 15:25 0 661
Після місяця служби у зоні проведення антитерористичної на додому повернулися співробітники оперативних підрозділів Тернопільщини – розшуківці, убозівці та борці з економічною злочинністю. З квітами та радісними посмішками зустрічали бійців їхні колеги, рідні та друзі.

Оперативники виконували службові завдання у різних населених пунктах Донбасу. Бійці зізнаються, що було нелегко, але вони гідно виконали покладені на них обов'язки та повернулися додому в повному складі.

Одинадцять співробітників підрозділів боротьби з економічною злочинністю області несли службу на блокпостах, контролювали пропускний режим, перевіряли автомобілі на наявність зброї, допомагали забезпечувати правопорядок за місцем несення служби.

Схожі завдання виконували і оперативники карного розшуку та підрозділу боротьби з організованою злочинністю. В їхній групі було 10 осіб. Крім того, тернополяни допомагали колегам із місцевих райвідділів розкривати злочини.

Із поверненням на рідну землю оперативників вітало керівництво, колеги, рідні, друзі. Невимовне почуття радості і гордості переповнювало у ці хвилини зустрічаючих, адже їхні захисники повернулися додому живими та неушкодженими.

Після невеликого перепочинку оперативники повернуться до виконання службових обов'язків на місцях.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Весняне водопілля на ...
Наступна новина: Львівщина: у Стрийському ...

КОМЕНТАРІ