На Вінничині водія,що незаконно перевозив револьвер затримали працівники ДАІ (+фото)

На Вінничині водія,що незаконно перевозив револьвер затримали працівники ДАІ (+фото)

18.02.15 16:01 0 737
Працівники Державтоінспекції Вінниччини викрили водія, який перевозив у власному авто револьвер. За незаконне поводження зі зброєю чоловікові загрожує кримінальна відповідальність.

14 лютого близько першої години ночі працівниками ДАІ під час несення служби по забезпеченню безпеки дорожнього руху в місті Бар по вулиці Р. Люксембург за порушення правил дорожнього рух було зупинено автомобіль "Рено Кенго", за кермом якого знаходився 33-річний мешканець районного центру.

При спілкуванні з правоохоронцями водій поводився підозріло, на одні і ті ж питання давав різні відповіді, відмовлявся пред’явити посвідчення водія для перевірки та був категорично проти зовнішнього огляду автомобіля.

Після 30 хвилин спілкування правоохоронців з водієм, останній надав відповідні документи для перевірки та дав змогу оглянути автомобіль. В ході огляду транспортного засобу в бардачку автомобіля було виявлено та вилучено револьвер «Stalker 2.5».

Надати документи на зброю водій не зміг, а пояснити її походження відмовився.

Вилучена зброя направлена до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при обласній міліції для проведення експертизи.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк до семи років.

СПР УДАІ УМВС України

у Вінницькій област

Про це повідомили в прес-службі Державтоінспекції УМВС у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Какое жилье лучше ...

КОМЕНТАРІ