В Луцьку турнір з дзюдо пам'яті загиблих воїнів-афганців інтернаціоналістів

В Луцьку турнір з дзюдо пам'яті загиблих воїнів-афганців інтернаціоналістів

18.02.15 08:08 0 677
14-15 лютого в спорткомплексі Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою пройшов ХІІІ-й Всеукраїнський турнір з боротьби дзюдо серед чоловіків, присвячений пам'яті загиблих воїнів-афганців інтернаціоналістів та з нагоди 26-ї річниці виводу військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан.

У змаганнях брало участь 89 спортсменів з Львівської, Рівненської, Чернігівської, Одеської, Сумської та Волинської областей, а також з міст Києва, Кіровограда та Луцька.

На урочистому відкритті до учасників, з словами вітань, звернулися заступник начальника управління у справах молоді та спорту Волинської облдержадміністрації Ігор Дмитришин, голова комітету по фізичній культурі та спорту Луцької міської ради Юрій Волинець, голова Волинської обласної організації Української Спілки ветеранів Афганістану Григорій Павлович і головний суддя змагань — заслужений тренер України, воїн-афганець — Анатолій Бондарєв. Вони подякували учасникам за участь у змаганнях, тим самим вшановуючи пам'ять тих, хто віддав життя, чесно виконуючи свій інтернаціональний обов'язок. Також побажали всім миру і перемог.

Від імені учасників змагань було покладено вінок до пам'ятника воїнам-інтернаціоналістам на меморіальному комплексі «Вічна слава» у Луцьку.

А по тому закипіли бійцівські пристрасті на татамі. Глядачі мали можливість побачити технічні поєдинки спортсменів. Варто відзначити, що у змаганнях брало участь 18 Майстрів спорту України і 26 кандидатів у майстри спорту з цього виду спорту. Тому боротьба у всіх вагових категоріях була запеклою.

За підсумками всіх поєдинків переможцями стали:

Станіслав Хомов (Луцьк) - вагова категорія 55 кг;

Василь Сампан (Кіровоград) — 60 кг;

Сергій Бобир (Чергнігівська обл.) - 66 кг;

Станіслав Крищук (Луцьк) — 73 кг;

Гліб Федченко (Одеська обл.) - 81 кг;

Олексій Ніженко (Чернігівська обл.) - 90 кг;

Юрій Асмолов (Київ) — 100 кг;

Роман Горошкевич (Волинська обл.) - понад 100 кг.

Переможці та призери змагань були нагороджені дипломами медалями та кубками від організаторів змагань.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: на ...
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ