Чернігів: Виконання міського бюджету за 2014 рік – перше з питань чергової сесії

Чернігів: Виконання міського бюджету за 2014 рік – перше з питань чергової сесії

18.02.15 13:55 0 668
Координаційний комітет Чернігівської міської ради погодив питання порядку денного 49-ї сесії, яка відбудеться 27 лютого. До проекту порядку денного наразі включено 20 питань, підготовлених структурними підрозділами міської ради.

За словами секретаря міської ради Владислава Кухара, наступна сесія має ухвалити виконання міського бюджету за 2014 рік, внести актуальні зміни до бюджету поточного року та кількох раніше прийнятих програм.

Зокрема, буде запропоновано внесення змін та доповнень до рішення міської ради “Про Програму підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей – мешканців м. Чернігова на 2014-2015 роки". Крім того, на розгляд сесії вноситься сім земельних питань, серед яких і надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам, членам сімей загиблих учасників АТО для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд.

В. Кухар закликав депутатів детально вивчити всі запропоновані до розгляду питання на засіданнях постійних комісій, що працюватимуть протягом тижня напередодні сесії.

Відділ зв'язків з громадськістю міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ