Іван Бабійчук: Наше завдання – поступово удосконалювати ті ділянки галузі освіти,які потребують змін

Іван Бабійчук: Наше завдання – поступово удосконалювати ті ділянки галузі освіти,які потребують змін

18.02.15 16:18 0 684
Семінар для керівників відділів освіти райдержадміністрацій за професійною програмою відбувся 17 лютого в Тернопільському регіональному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій. Участь у семінарі взяли виконувач обов'язків заступника голови Тернопільської облдержадміністрації Іван Бабійчук, народний депутат України Степан Барна, директор департаменту освіти і науки облдержадміністрації Любомир Крупа та директор Центру Володимир Слюзар.

За словами Івана Бабійчука, процес реформування освіти має бути виваженим та продуманим.

«Наше завдання – не руйнувати напрацювання, а поступово удосконалювати ті ділянки освітньої галузі, які потребують змін, - наголосив Іван Геннадійович. – Будь-які зміни потрібно реалізовувати відповідно до потреб часу та суспільства, тому закликаю освітян розробляти свої пропозиції та ідеї щодо реформування галузі на Тернопільщині, а ми, в свою чергу, розглянемо їх та всіляко сприятимемо, щоби освіта в нашому краї була якісною».

Любомир Крупа зауважив, що для належного функціонування освіти потрібне відповідне фінансування.

«Разом з тим, я щиро вдячний тим освітянам-ентузіастам, котрі, незважаючи на складну фінансову ситуацію в галузі, виконують свою роботу професійно, відповідально та якісно», - звернувся очільник освіти на Тернопільщині.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: 27 лютого – сорок дев’ята ...

КОМЕНТАРІ