У Рівненській області рятувальники провели заняття з педагогами позашкільної освіти щодо дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій

У Рівненській області рятувальники провели заняття з педагогами позашкільної освіти щодо дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій

18.02.15 12:57 0 652
16 лютого в районному центрі позашкільної освіти співробітники Дубровицького райсектору Головного управління ДСНС України у Рівненській області разом із завідувачем навчально-консультаційного пункту цивільного захисту м. Сарни Володимиром Денисюком провели семінар-нараду щодо введення режиму підвищеної готовності на Рівненщині. Під час заходу рятувальники навчили освітян правилам безпеки в умовах виникнення надзвичайних ситуацій та діям при виявлені вибухового пристрою або підозрілого предмету.

У своєму виступі працівники ДСНС проінформували присутніх, що терористи маскують вибухівку під побутові предмети та дитячі іграшки, тому кожному необхідно знати правила безпеки в разі виявлення таких предметів, а також навчати цих правил своїх учнів аби не допустити їх травмування чи загибелі.

Також керівникам навчальних закладів довели правила поведінки під час оповіщення населення, зокрема, коли звучить сирена цивільної захисту «Увага всім!». Рятувальники пояснили, що у випадку подачі цього сигналу, найголовніше – зберігати спокій та діяти згідно доведених інструкцій. Крім того, співробітники Держслужби з НС показали педагогам короткометражні відеофільмів щодо порядку дій у випадку виникнення надзвичайних ситуацій та надали відповідну роз’яснювальну літературу і пам’ятки.

Дубровицький РС ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині заходи ...
Наступна новина: На Вінниччині призупинено ...

КОМЕНТАРІ