На Хмельниччині під час пожежі в житловому будинку вогнеборці врятували 3 людей

На Хмельниччині під час пожежі в житловому будинку вогнеборці врятували 3 людей

18.02.15 14:06 0 604
17 лютого о 01:49 на пункт зв’язку 22-ї державної пожежно-рятувальної частини смт. Ярмолинці надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку на вул. Космонавтів у с. Слобідка Глушковецька. Зателефонували місцеві мешканці, коли помітили полум’я на покрівлі сусідського будинку.

Начальник Ярмолинецького районного сектору ГУ ДСНС України у Хмельницькій області Андрій Соловйов повідомив, що рятувальники, які прибули за вказаною адресою, через вікно побачили, що в одній із кімнат будинку працює телевізор. Працівники ДСНС почали стукати у вікно, але відповіді не було. Вогнеборці в засобах захисту органів дихання ввійшли до будинку, звідки вивели трьох людей 1974, 1981 та 1984 років народження, які спали.

Після чого пожежу площею 20 кв. м було локалізовано о 02:20, ліквідовано о 02:28, та не допущено розповсюдження вогню в житлові кімнати будинку.

Ймовірна причина займання – порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення. Внаслідок пожежі вогнем частково знищено покриття та пошкоджені речі домашнього вжитку.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ