В Чернівецькій області підведено підсумки роботи служб цивільного захисту за 2014 рік

В Чернівецькій області підведено підсумки роботи служб цивільного захисту за 2014 рік

18.02.15 12:35 0 678
17 лютого у залі засідань Чернівецької обласної державної адміністрації відбулася підсумкова нарада за участю керівного складу територіальної підсистеми Єдиної державної системи цивільного захисту населення та територій Чернівецької області. Під час наради було підбито підсумки роботи служб цивільного захисту краю за минулий рік та визначено основні напрямки діяльності на 2015 рік.

У нараді взяв участь заступник директор Департаменту реагування на надзвичайні ситуації ДСНС України Петро Коротинський, начальник управління цивільного захисту Чернівецької обласної державної адміністрації – в.о. голови обласної комісії ТЕБ та НС Олексій Гайдай, начальник Управління ДСНС України у Чернівецькій області полковник служби цивільного захисту Валерій Парпауц та керівники служб цивільного захисту Чернівецької області.

На початку наради для всіх присутніх було запропоновано переглянути відеофільм про діяльність Управління ДСННС України у Чернівецькій області у 2014 році. Після чого начальник Управління ДСНС України у Чернівецькій області полковник служби цивільного захисту Валерій Парпауц зазначив: «В умовах обмеженого фінансування та матеріально-технічного забезпечення поставлені завдання у 2014 році щодо реалізації державної політики у сфері цивільного захисту та техногенної безпеки в цілому виконані. Управління ДСНС та його підпорядковані підрозділи готові до оперативного реагування та виконання завдань за призначенням».

Після цього на нараді були розглянуті основні питання, що стосуються цивільного захисту області.

Підводячи підсумки наради Петро Коротинський зазначив, на сьогоднішній час, зважаючи на те, що в умовах режиму підвищеної готовності найважливішим питанням є оперативність реагування усіх служб цивільного захисту на будь-які випадки виникнення надзвичайної ситуації, а тому повинна чітко працювати злагоджена взаємодія як органів виконавчої влади, так і всіх служб, відповідальних за ліквідацію наслідків надзвичайної ситуації.

На завершення підсумкової наради кращі співробітники територіальної підсистеми Єдиної державної системи цивільного захисту отримали почесні нагороди та відзнаки.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові правоохоронці ...
Наступна новина: Тернопільська ...

КОМЕНТАРІ