Львівщина: у Стрийському районі злодії зазіхнули на святині

Львівщина: у Стрийському районі злодії зазіхнули на святині

18.02.15 15:30 0 687
Оперативники карного розшуку Стрийського міськвідділу міліції встановили зловмисників, які проникли в храм, що знаходиться в одному з сіл Стрийського району, звідки викрали гроші зі скриньки для пожертв.

12 лютого до Стрийського міськвідділу міліції зателефонував парох парафії одного з сіл Стрийського району та повідомив про те, що невідома особа проникла в церкву, звідки викрала гроші зі скриньки для пожертв.

У ході досудового слідства, розпочатого за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України, оперативники встановили особи зловмисників, які обікрали святиню. Ними виявилися мешканці міста Стрия - 18-річний молодик та два його неповнолітні спільники. Усі раніше вже були засуджені за вчинення корисливих злочинів.

«Наразі ми встановлюємо усі обставини вчиненого, а також перевіряємо їх на причетність до вчинення інших злочинів. Вирішується питання про обрання щодо зловмисників запобіжного заходу», - повідомив перший заступник начальника Стрийського міськвідділу підполковник міліції Василь Яськів.

Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до шести років.

Ольга Марцинюк,

помічник начальника Стрийського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рідні та колеги теплими ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ