В Івано-Франківській області правоохоронці затримали злочинний дует,який промишляв крадіжками з автомобілів

В Івано-Франківській області правоохоронці затримали злочинний дует,який промишляв крадіжками з автомобілів

18.02.15 16:13 0 662
На у правоохоронців достатньо доказів вважати, що 20-ти та 23-річні чоловіки, мешканці Долини, причетні до крадіжок із транспортних засобів краян. Утім, міліціонери припускають, що цей «послужний» список лиходіїв може бути значно повнішим.

Проаналізувавши спосіб вчинення злочинів працівники Долинського райвідділу органів внутрішніх справ дійшли висновку, що це справа одних і тих же рук. У всіх випадках зловмисники діяли у нічний час, а проникали в автомобілі за аналогічною схемою. Лиходіїв цікавили пасажирсько-вантажні автомобілі, представницького класу, проте вони не нехтували і вітчизняними марками. Із салонів автівок чоловіки забирали все: магнітоли, особисті речі та навіть викручували сидіння авто. Загалом, все добро, що на думку зловмисників, мало будь-яку значимість безслідно зникало.

Утім, довго жити за рахунок автовласників молодикам не вдалося. Завдяки злагодженим та професійним діям працівників карного розшуку Долинського райвідділу міліції зловмисників було затримано. Наразі триває перевірка щодо їх причетності до інших аналогічних кримінальних правопорушень, а за цими фактами розслідується кримінальне провадження згідно ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Іван Бабійчук: Наше ...

КОМЕНТАРІ