За минулі вихідні працівники Державтоінспекції Хмельниччини виявили 30 водіїв у стані алкогольного сп'яніння

За минулі вихідні працівники Державтоінспекції Хмельниччини виявили 30 водіїв у стані алкогольного сп'яніння

18.02.15 08:38 0 667
Крім того, під час відпрацювання у Віньковецькому районі в зупиненому автомобілі було виявлено речі, які напередодні були викрадені з господарства місцевого жителя.

З метою зниження рівня аварійності на території Хмельницької області, а також виявлення кримінальних правопорушень, що мають суспільний резонанс, та виявлення й документування порушень Правил дорожнього руху України, що безпосередньо впливають на стан аварійності, у вихідні на території Хмельниччини Державтоінспекцією були проведені комплексні профілактичні заходи з відпрацювання області.

До проведення даних заходів було залучено максимальну кількість особового складу, які виявили 30 водіїв, що перебували за кермом у нетверезому стані. Також у Віньковецькому районі працівники ДАІ в зупиненому автомобілі «Audi» виявили речі, які напередодні були викрадені з господарства 39-річного місцевого жителя. Згодом було встановлено, що речі викрав 18-річний юнак, житель смт. Віньківці, та згодом продав власнику автомобіля «Audi», який і не підозрював, що вони крадені.

У Державтоінспекції зазначають, що аналогічні заходи проводитимуться і надалі.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ