На Хмельниччині правоохоронці розкрили крадіжку понад 1,3 тонни мінеральних добрив

На Хмельниччині правоохоронці розкрили крадіжку понад 1,3 тонни мінеральних добрив

18.02.15 09:14 0 601
Злодіями виявились колишні працівники агропідприємства. Викрадену аміачну селітру вони заховали у закинутому будинку, але збути не встигли — схованку виявили правоохоронці.

До Волочиського РВ УМВС України в Хмельницькій області надійшло повідомлення про крадіжку мінеральних добрив зі складського приміщення одного із аграрних підприємств району. Зловмисники вночі проникли на територію підприємства і винесли звідти більше 1,3 тонни аміачної селітри на загальну суму більше 8 тисяч гривень.

Та якось використати чи збути крадене зловмисники не встигли — їх вирахували правоохоронці. Злодіями виявились двоє товаришів — 28-річний мешканець Волочиського району та його 27-річний напарник із Підволочиська Тернопільської області.

Чоловіки раніше працювали на цьому підприємстві, тож знали, що і де знаходиться. До крадіжки готувалися: взяли коня з підводою, підготували 20 новеньких капронових мішків і вночі поїхали на «діло». На місті вони відважили двері складу і зафіксували їх таким чином, щоб можна було пройти всередину. Після скоєного завезли добрива у закинутий будинок, але збути так і не встигли — схованку виявили правоохоронці. Усе викрадене уже повернули власникам.

Наразі по даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: Буковинські міліціонери ...

КОМЕНТАРІ