На Рівненщині працівники ДАІ затримали два автомобілі,які незаконно перебували на території України

На Рівненщині працівники ДАІ затримали два автомобілі,які незаконно перебували на території України

18.02.15 14:28 0 689
Упродовж одного дня працівники ДАІ Рівненської області затримали два автомобілі, які були ввезені на територію України з порушенням митних правил.

15 лютого інспектори ВДАІ з обслуговування Дубровицького району під час нагляду за безпекою дорожнього руху в селі Людинь зупинили автомобіль «OPEL MONTEREY». За кермом іномарки перебував 43-річний житель Дубровицького району.

Під час перевірки за базою Державтоінспекції НАІС правоохоронці встановили, що номерний знак належить автомобілю «АЗЛК», а номер кузова взагалі в базі не значиться. Це означає, що автомобіль «OPEL MONTEREY» незаконно ввезений, або перебуває на території України з порушеннями митних правил.

Цього ж дня, близько 20 години, в смт. Рокитне інспектори ВДАІ з обслуговування Рокитнівського району зупинили автомобіль «OPEL VECTRA», під керуванням 20-річного жителя Рокитнівського району.

Під час перевірки за наявною базою правоохоронці встановили, що і цей транспортний засіб незаконно ввезений або перебуває на території України з порушеннями митних правил.

Транспортні засоби працівники ДАІ доставили до райвідділів УМВС. За цими фактами проводиться перевірка.

Про це повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі з 1 березня ...
Наступна новина: Тернопілля: в області ...

КОМЕНТАРІ