Вінничина: в обласному спеціалізованому ТМО «Фтизіатрія» відкрито відділення анестезіології та інтенсивної терапії (+фото)

Вінничина: в обласному спеціалізованому ТМО «Фтизіатрія» відкрито відділення анестезіології та інтенсивної терапії (+фото)

18.02.15 09:45 0 645
В урочистому відкритті оновленого відділення з покращеними умовами перебування та лікування хворих на туберкульоз, що відбулося 17 лютого, взяв участь голова обласної державної адміністрації Анатолій Олійник.

Перерізавши символічну стрічку, керівник Вінниччини спільно із заступником голови обласної Ради Наталією Солейко та директором Департаменту охорони здоров'я та курортів ОДА Тетяною Бабій оглянув приміщення та матеріальну базу відділення.

Вітаючи колектив установи з приємною подією, голова обласної державної адміністрації Анатолій Олійник наголосив, що покращення медичного обслуговування людей – основа з основ, а відтак запевнив, що розвиток системи охорони здоров'я Вінниччини та зміцнення матеріально-технічної бази медичних закладів регіону й надалі залишатиметься пріоритетом у діяльності обласної влади.

У свою чергу, директор Департаменту охорони здоров'я та курортів ОДА Тетяна Бабій подякувала медикам за дієву співпрацю та вручила сертифікат загальною сумою 379,5 тис. грн. для отримання медичного обладнання та розхідних матеріалів.

Фахівці ж закладу переконані: новостворене відділення анестезіології та інтенсивної терапії дозволить значно покращити якість надання допомоги хворим з невідкладними станами та водночас поліпшить анестезіологічне забезпечення лікувальної установи.











Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку міський голова ...
Наступна новина: Щотижневий звіт про ...

КОМЕНТАРІ