На Вінниччині працівники міліції затримали шістьох любителів наркозілля

На Вінниччині працівники міліції затримали шістьох любителів наркозілля

18.02.15 11:50 0 631
Мешканці Вінниці та області не зважають на згубний вплив наркотичних речовин на здоров'я та продовжують вживати марихуану та опій. Протягом доби міліціонери викрили шістьох чоловіків, які носили наркотичні засоби у власних кишенях.

У Вінниці працівники батальйону патрульної служби на одній з вулиць міста затримали 28-річного студента одного з вінницьких ВУЗів, який носив з собою наркотичну речовину рослинного походження.

Ще двох вінничан віком 19 та 25 років, які у власних кишенях носили паперові згортки з марихуаною, міліціонери затримали по вулиці Пирогова та Барське Шосе.

Крижопільські оперативники в ході проведення відпрацювання викрили протиправну діяльність 32-річного місцевого мешканця. Під час поверхневого огляду в чоловіка виявили та вилучили 10-грамови згорток з канабісом.

У Немирівському районі дільничні інспектори міліції затримали мешканця одного з сіл, який зберігав коноплі у власному будинку.

Крім того, працівники Хмільницького райвідділу міліції в ході проведення санкціонованого обшуку вилучили ацетильований опій в домоволодіння 32-річного мешканця Хмільника.

Наразі усе вилучене правоохоронцями направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України у Вінницькій області.

Тривають розслідування кримінальних проваджень за ст. 309 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту), що карається позбавленням волі на строк до 3 років.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: 21-22 лютого Чемпіонат ...

КОМЕНТАРІ