Працівники міліції спіймали зловмисників,котрі обікрали підприємство чернівчанина

Працівники міліції спіймали зловмисників,котрі обікрали підприємство чернівчанина

19.02.15 11:16 0 645
Двоє раніше судимих чоловіків залізли на територію самостійного суб'єкта господарювання та поцупили майно на загальну суму 19 тисяч гривень.

До місцевих правоохоронців звернувся 41-річний мешканець міста Чернівців. Чоловік повідомив, що з території його підприємства, що у селі Зелений Гай зникли радіатор, редуктор та дві акумуляторні батареї.

На місце події одразу виїхали працівники міліції. Співробітники карного розшуку Новоселицького райвідділу міліції опитали працівників підприємства та місцевих мешканців, котрі і вивели на слід зловмисників. Правоохоронці встановили, що до скоєння крадіжки причетні 33-річний місцевий житель та 40-річний мешканець Новоселиці.

Чоловіки раніше неодноразово потрапляли в поле зору правоохоронців. Вони зізналися у скоєному злочині та пояснили, що крадене майно здали до найближчого пункту прийому металобрухту.

Наразі за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до п'яти років. Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ